Rolstoel vervoer

Taxi TTA Volendam is een dynamisch taxibedrijf dat is gevestigd in Volendam. U kunt te allen tijde bij ons terecht voor rolstoel vervoer. Wij vormen samen met onze taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren. Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en uiterst professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht.

Boek een rolstoeltaxi bij Taxi TTA Volendam

Voor rolstoel vervoer hebben wij speciale rolstoelbussen tot onze beschikking. Onze rolstoelbussen zijn voorzien van acht zitplaatsen. Twee zitplaatsen staan in dit geval gelijk aan één rolstoelplaats. Dit houdt dus in dat wij, per rolstoelbus, maximaal vier rolstoelen kunnen vervoeren. Het is dus bijvoorbeeld ook mogelijk om twee rolstoelen en vier personen in één keer te vervoeren. U kunt onze rolstoelbus overigens ook reserveren voor Schiphol vervoer. Indien u online bij ons boekt, zult u zien dat wij vaste prijzen hanteren per rolstoelbus. De prijs voor rolstoel vervoer is dus niet afhankelijk van het aantal personen dat vervoerd dient te worden.

Taxi voor rolstoelgebruikers

Bij Taxi TTA Volendam zorgen wij er te allen tijde voor dat u op een veilige manier wordt vervoerd. De lift van onze rolstoelbus is gekeurd en de rolstoelbus zelf is ook gekeurd. Al onze medewerkers zijn overigens opgeleid, zodat zij te allen tijde ervoor kunnen zorgen dat uw veiligheid voorop staat. Indien u specifieke wensen heeft, laat deze dan gerust aan ons weten. In principe is alles mogelijk bij ons en wij bespreken al onze mogelijkheden graag met u. Wij brengen onze klanten naar iedere gewenste locatie, zelfs buiten Nederland.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze diensten met betrekking tot rolstoel vervoer? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u in alle gevallen graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 0299 65 79 80. Het uiteraard ook mogelijk om ons een mail te sturen. Indien u een rit bij ons wilt inplannen, kunt u gebruik maken van het formulier op de website.