Touringcar

Een comfortabele touringcar voor groepsvervoer regelt u heel eenvoudig via Taxi TTA Volendam. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen op efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren. Wilt u met een grote groep op stap? Het vervoer van groepen is vaak voordeliger dan het reguliere taxivervoer. Taxi TTA Volendam beschikt over moderne touringcar die van alle gemakken is voorzien, denk aan toilet, koffiebar en televisie. Voor geregeld groepsvervoer op vaste dagen en tijden hanteren wij extra voordelige tarieven.

Groepsvervoer door Taxi TTA Volendam

In Volendam is er veel uitgaanspubliek. Wij zetten ons daarom graag in om dit uitgaanspubliek te vervoeren, op bijvoorbeeld vrijdag- of zaterdagavonden. Het kan natuurlijk ook dat u met een groep in Volendam op bezoek bent voor een vrijgezellenfeest, een vriendenweekend of een bedrijfsfeest. Ook dan kunt u ons inschakelen.

Taxi voor groepen: 8 personen taxi

Bij Taxi TTA Volendam hebben wij meerdere busjes voor maximaal 7 tot 8 personen tot onze beschikking. Bestaat uw groep uit veel meer mensen? Geen probleem. Wij kunnen grote groepen mensen vervoeren. Deze dienst van Taxi TTA Volendam kan goed van pas komen wanneer u bijvoorbeeld tussen Volendam en Amsterdam een taxirit nodig heeft omdat u bijvoorbeeld een festival, een concert of andere evenementen gaat bijwonen. Taxi TTA Volendam vervoert namelijk ook groepen naar de Ziggo Dome, de AFAS Live, de ArenA, etc.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze diensten met betrekking tot een bus voor groepsvervoer? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u in alle gevallen graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 0299 65 79 80. Het uiteraard ook mogelijk om ons een mail te

sturen. Indien u een rit bij ons wilt inplannen, kunt u gebruik maken van het formulier op de website.