Luchthaven vervoer

Taxi Schiphol Volendam

Taxi TTA Volendam is onder meer gespecialiseerd in Schiphol vervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi TTA Volendam snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald bij het door u opgegeven adres en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht. Wij verzorgen overigens ook zakelijk taxi vervoer naar en vanaf Schiphol.

Taxi naar Schiphol of vanaf Schiphol

Om uw taxirit vanaf luchthaven Schiphol zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een Schipholprocedure opgesteld waar u hieronder meer over kunt lezen:

  • Ongeveer 20 minuten na landing wordt u gebeld op het opgegeven mobiele nummer, maar u mag ook altijd zelf bellen naar de centrale.
  • De chauffeur die u komt ophalen belt u om een ophaalpunt af te spreken. Dat is standaard bij het Meetingpoint; binnen in de centrale aankomstenhal tegenover de Burger King.
  • Wij zijn uiterlijk binnen een half uur tot 3 kwartier na het telefoontje op Schiphol. In de tussentijd kunt u uw koffers ophalen. Voor (zakelijke) klanten met uitsluitend handbagage gelden andere afspraken. Zij dienen dit wel van tevoren te melden.
  • Wij houden het vluchtnummer van uw vlucht in de gaten middels de Schiphol-app. Mocht u dus vertraging hebben of eerder aankomen, dan zijn wij hiervan op de hoogte. Mocht uw vluchtnummer gewijzigd worden, dan willen wij dit uiteraard graag weten. U kunt dit telefonisch doorgeven.
  • Vluchtnummers en aankomsttijden die niet kloppen met de opgegeven datum kunnen helaas niet worden gevolgd. Hierdoor loopt u de kans niet (op tijd) te worden opgehaald.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze diensten met betrekking tot taxi Schiphol Volendam? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u in alle gevallen graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 0299 65 79 80. Het uiteraard ook mogelijk om ons een mail te sturen. Indien u een rit bij ons wilt inplannen, kunt u gebruik maken van het formulier op de website.