Zittend ziekenvervoer

Bent u verzekerd bij ONVZ, dan kunnen wij het vervoer voor u verzorgen!
Onder bepaalde voorwaarden valt het taxivervoer naar en van ziekenhuizen binnen de basisverzekering van de zorgverzekeraar. De klant wordt door de zorgverzekeraar doorverwezen naar Transvision, maar als u bent verzekerd bij ONVZ dan kunt u het direct met ons regelen. Wij staan voor de deur op de door de klant bepaalde tijd. Wanneer het ziekenhuisbezoek korter dan een uur duurt, wacht onze chauffeur gewoon voor de deur. Duurt het langer, dan wordt wederom een tijd afgesproken waarop de chauffeur paraat zal staan. Daarbij is de taxi die de klant naar het ziekenhuis, en vervolgens weer naar huis brengt, privé voor de klant beschikbaar. Dat wil zeggen dat wij geen combinatieritten maken door onderweg andere mensen op te halen. Bent u niet verzekerd bij ONVZ, maar u wilt wel dat wij het vervoer voor u verzorgen? Bel ons en wij helpen u verder.

Mocht u als bedrijf, instelling, school of andere organisatie interesse hebben voor deze dienst, dan kan u voor meer informatie natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Helaas zijn onze social media accounts gehackt. Wij zijn hiervan op de hoogte en zijn bezig de accounts terug te krijgen.

Onze excuses voor het ongemak.